Een wereldreis voor wereldkinderen Round Table Tour 2004
Start
1. Waarom op reis?
Projecten
2. Wie zijn wij?
3. Wat is de route
4. Sponsoren
5. Boek en media

 

1. Waarom op reis?

We leven allemaal op dezelfde wereld onder dezelfde zon. Maar we hebben niet allemaal dezelfde kansen gekregen om ons te ontwikkelen. Helaas zijn er nog steeds kinderen waarvan de toekomst bij de geboorte al vast staat. Er is geen keuze, er zijn geen kansen voor hen in deze wereld. Als je helpt is dat slechts een druppel op een gloeiende plaat, zo wordt ons vaak gezegd. Daar geloven wij niet in! Wij gaan voor die druppels! Want: veel druppels vormen samen een kleine regenbui!

Met elkaar hebben de deelnemers aan deze reis meer dan 50 kinderprojecten in China, Nepal, India, Jemen, Jordanie, Turkije en Roemenie ondersteund. Veel van deze projecten mogen nog steeds op de steun van 'hun' team rekenen. Verschillende teams zijn inmiddels al teruggeweest naar de projecten waarvoor zij sponsorgeld hebben  verzameld, anderen zijn van plan dit in de nabije toekomst te gaan doen. Zij blijven actief geld inzamelen voor 'hun' kinderprojecten. En daar zijn we uiteraard enorm blij mee!

Zelf hebben we een boek geschreven over onze ervaringen: China - Nederland in 180 dagen. Zes maanden met 12 teams op reis door onherbergzame delen van de wereld gaat niet altijd zonder slag of stoot. Het boek over de reis schetst het hele verhaal van de wereldreis: van de eerste voorbereidingen en het werven van deelnemers tot de terugkomst in Nederland.

U kunt het boek via deze website bestellen. Voor ieder besteld boek doneren wij Ä10,- aan de kinderprojecten in SyriŽ van de organisatie Warchild 

Helpt u ons de kinderen in SyriŽ te helpen?
Hartelijk dank!

Paul en Esther Brussaard