Een wereldreis voor wereldkinderen Round Table Tour 2004
Start
1. Waarom op reis?
2. Wie zijn wij?
Initiatiefnemers
Teams
3. Wat is de route
4. Sponsoren
5. Boek en media

Initiatiefnemers

 

Zoals met elk idee is ook het idee voor de Round Table Tour klein begonnen. Paul en Esther besloten in 2001 om samen op wereldreis te gaan. Omdat Paul betrokken was bij de bouw en renovatie van scholen in India ontpopte zich al gauw het idee om geld op te halen om de bouw van een extra school mogelijk te maken.

Hoe meer zielen, hoe meer geld voor de bouw van misschien ng een school, zo dachten ze. Zou het niet geweldig zijn als er misschien in plaats van 1 of 2 scholen 20 scholen konden worden gebouwd of andere projecten voor kinderen konden worden ondersteund? Na diverse voorlichtingsdagen voor geinteresseerden gegeven te hebben resulteerde hun eerste idee uiteindelijk in een reis waaraan 12 teams hebben deelgenomen! Met elkaar hebben we meer dan 40(!) projecten ondersteund met sponsorgeld!  

Paul Brussaard is directeur en eigenaar van de Brussaard Company Group (www.brussaard.nl,  www.bruseco.nl en www.Excellent.Me ). Paul is een ondernemer in hart en nieren die ieder probleem juist als een uitdaging beschouwt. Naast zijn werk is hij jarenlang brandweerman geweest bij de vrijwillige brandweer van Maarssen en kerkenraadslid van de Hervormde kerk in Maarssen. Samen met zijn vrouw Esther heeft hij een boek geschreven over zijn belevenissen tijdens de reis. Hier kunt u het boek bestellen.

Esther Brussaard heeft na 11 jaar lesgeven in het basisonderwijs de stap naar het bedrijfsleven gemaakt en verzorgt de communicatie voor de bedrijven van de Brussaard Company Group. Zij beheert ook deze website. Esther heeft meerdere malen door Azi gereisd. Samen met Paul reiste ze op 25 mei 2005 naar China om hun dochter Lisa op te halen.

Nadat Paul en Esther vijf jaar in Duitsland hebben gewoond keert het gezin in de zomer van 2015 weer terug naar Nederland, om vanuit Maarssen weer verder te bouwen aan hun bedrijven.